PALVELUT

TÄLLÄ SIVULLA ESITTELEMME MEDIAOSUUSKUNTAMME TUOTTAMIA PALVELUJA

PROJEKTIT

HENKILÖKUVA DOKUMENTIT


Onko mielessäsi joku, joka ansaitsisi oman henkilökuva dokumentin? Kohtaamme mielenkiintoisia ihmisiä päivittäisessä elämässämme ja jotkut heistä voivat olla sinulle tärkeitä ihmisiä. Oletko ajatellut, että heistä voisi tehdä oman dokumenttinsa, esim. muistoksi itsellesi? Esimerkiksi omista vanhemmistasi. Tai haluatko antaa jollekin erityiselle ihmiselle lahjaksi oman videotervehdyksesi tai jopa pienen dokumentin sinusta?RTV


RTV on vapaaehtoisvoimin toimiva suurten kysymysten ja henkisten arvojen netti-TV-kanava. Se tarkastelee ohjelmissaan henkisyyttä, sen eri näkökulmista ja teemoista.


RTV on Suomen ensimmäinen henkisyyteen laajemmin perehtynyt netti-TV-kanava.KONFERENSSIKUVAUKSET JA STREAMIT


Toteutamme myös LIVE stream kuvauksia erilaisiin tapahtumiin ja konferensseihin. Teemme niistä myös editoituja tallenteita, esim. tapahtumanjärjestäjien YouTube -sivuille markkinoimaan seuraavan vuoden tapahtumaa.

VIDEO CV - VCV


Koetko että työnsaanti on nykypäivänä hankalaa? Hakijoita on paljon ja sinulta puuttuu se valttikortti millä hakemuksesi huomataan kymmenien muiden joukosta? VIDEO-CV on nykyaikaa. Tee itsestäsi ja osaamisestasi ansioluettelo, joka huomataan!

VCV tarjoaa sinulle tämän mahdollisuuden. Varaa aikasi meille ja mietitään yhdessä, millaisella VCV:llä sinut huomataan.

YRITYSVIDEOT MARKKINOINTIIN


Teemme erilaisia mainosvideoita yrityksesi tarpeisiin. Kaipasit sitten lyhyempää mainosvideota kotisivuillesi tai vaikka muutaman minuutin yritysesittelyä toiminnastanne. Toteutamme myös pidemmät videot esimerkiksi yrityksen historiaa tai sen merkkitapahtumaa juhlistamaan.


Sinä päätät - Sinä valitset - Me toteutamme.